To uker av treukers ferie allerede unnagjort!

ARBEID I LEILIGHETEN

Uke 1 starta jobbinga i leiligheten. Paul og hans menn var satt på saken, og vi var veldig spente hvordan det skulle barke i vei. Man har både hørt og opplevd håndtverkere både i Norge og Frankrike som man lurer sterkt på om innehar de nødvendige papirene! Jeg kan med en gang røpe at disse karene kunne sakene sine!

Ei uke og alt er på plass inne:

Et ekstra toilett på badet:

Garderoben i gangen er fjerna, veggen er flytta litt ut for å få plass til en ny dusj i flukt med den separate doen. Det ble superfint:

I det som var igjen etter garderoben: kalkrenser og vaskeutstyr:

Nå gjenstår bare litt maling før alt inne er ferdig ?.

Ute har vi bestilt ei dør som skal tette åpningen slik at vi får en bod. Det er ikke sikkert den blir ferdig før vi drar, men det kan gjøres uten at vi er her. Vi er bare SÅ fornøyd med hvordan håndtverkerene har kommet i riktig rekkefølge! Supert organisert!

AKTIVITETER

Det ble litt bråk og støv de første dagene, så vi rømte hit og dit. Fredagen var vi med svenskene til Bargemon til lunsj og boule. Veldig koselig. Først aperitif i hagen:

Heldags utflukt og veldig trivelig!

Stort sett fint vær hele uka, særlig helga med sol og 25 grader. Sykkelturer til Draguignan, Flayosc, Vidauban, Thoronet, St Antonin og Ch de Berne.

Lørdagen var vi på “åpent hus” på Les Clos d’Alari. God vin! Søndag brocante på Berne med innlagt lunsj. Legg merke til hodeplagget!


UKE 2

fikk vi besøk av Berit og Kristen. De hadde kjørt hele veien fra Norge! De ble ei uke, og programmet var variert:

– Salernes med innkjøp av keramikk til den nye hagestua. Kupp!
– Markedet som har det meste å tilby
– Maison de vin med prøvesmaking, Les Arcs og Chapelle Sainte Roseline (nyrestaurert), Ch de Font Broc – prøvesmaking. Det ble handel både her og der. De har jo bil med seg, må vite!
– Rundtur: Port Grimaud, St Tropez og Ednastranda – med moules frittes så klart!
– Gåtur til Ch de Berne med innlagt lunsj i det flotte været

GJESTER

ellers i løpet av de to ukene:

Kjell og Sissel til lunsj, Anita og Carsten fra Hameaux til kaffe, og naboene til andeconfit, for det hadde de ikke smakt.

Litt over ei uke igjen før hjemtur. Det er meldt fint vær så da blir det nok noen sykkelturer og lunsjer i det fri.